Támogatott sportolóink

Horváth Tímea
30
Jún

Hegyi-, és terepfutó

Válaszott cipője a SCOTT Supertrac és Supertrac Ultra  

Timi megszállott sportoló.  A pandémia közepén keresett meg telefonon, hogy a neten találkozott a SCOTT márkával, és szeretne a támogatott futónk lenni.  Már az első találkozásunkkor sugárzott róla az elkötelezettség, a végtelen kitartás és elszántság. Megjelenésében is erőt, keménységet sugároz, amihez a sziklás, meredek terepeken igazán szüksége van.

 

Kováts György
27
Jan

Kováts György, az ajkai Spartan Training Group irányítója.

Gyuri az elmúlt években a downhill kerékpározás, testépítés, hegyi túrázás és a motorkerékpározás során szerzett tapasztalatait igyekszik az ajkai terep-, és terepakadály futók részére átadni úgy, hogy mindeközben rendíthetetlenül nyeri a Spartan versenyeket  hazánkban és  szerte a világban.

Az STG csapat irányításán keresztül, és  Ajka környékének helyismeretét felhasználva, kisebb pályák kialakításával igyekszik támogatni és koordinálni a helyi terepfutókat, legyenek azok kezdők vagy profik, akik a következő versenyükre készülnek.    

 

 

 

Dr. Érdi Júlia
25
Jan

SCOTT Magyarország futó nagykövete

Julival 2020 tavaszán találkoztam először. Mosolygós, életvidám személyisége azonnal magával ragadott  és ahogy jobban megismertem, kiderült róla, hogy a pozitív életszemlélete mögött komoly elhivatottság áll. Gyermekorvosnak készülő rezidens, aki jelen pillanatban is a Covid osztályon tanul, és teljesít a mindennapokban.

Ha ideje engedi cipőt vált, és megindul a természetbe, aztán csak fut, fut és fut. Teszi ezt elképesztő lazasággal, alázattal és szívből jövő szeretettel. Érdemes egyszer megnézni, ahogyan a versenyeken mosolygós arccal, görcsök nélkül rója a kilométereket. Nem azért fut, mert első akar lenni, hanem azért fut, mert élvezi. Az a szeretet , ami őt hajtja, az fogott meg engem és kértem őt fel, hogy legyen csapatunk tagja. Remélem, sokan fogjátok őt követni!

Bíró Renáta
27
Jan

Renáta, számomra a megtestesült harcost képviseli. Kitűzött célját elhivatottan, céltudatosan és végtelen koncentrációval követi. Spártai felépítésű, szín tiszta izom és erő mögött, azonban  törékeny szív lakozik, aki ki meri mutatni érzelmeit és olykor hagyja, hogy egy-egy könnycsepp gördüljön végig arcán.  

Reméljük, hogy kitűzött céljai elérésében a SCOTT cipők segítségére lesznek! Szurkoljunk neki együtt és kövessétek Ti is útját és eredményeit!