Támogatott sportolóink

Csécsei Zoltán
05
Okt

ULTRAFUTÓ

Magyar profi hosszútávfutó és ultramaratonista, világbajnoki csapat-ezüstérmes, 24 órás futópados világcsúcstartó, Spartatlon ezüstérmes és 2021 októberi Ultrabalaton pályacsúcs megdöntője, többszörös magyar bajnok és 24 órás országos csúcstartó.

Maráz Zsuzsanna
05
Okt

ULTRAFUTÓ

Maráz Zsuzsanna ultrafutó, edző és a Hospice Alapítvány jótékony futója vagyok.

Missziónak tekintem a futás és ezzel az egészséges életmód népszerűsítését.

2021-ben 51 évesen női pályacsúccsal teljesítettem a világ egyik leghosszabb, a 490 km-es Authentic Phidippides Run ultrafutó versenyt. (67:54)

 

 

 

Kováts György
27
Jan

Kováts György, az ajkai Spartan Training Group irányítója.

Gyuri az elmúlt években a downhill kerékpározás, testépítés, hegyi túrázás és a motorkerékpározás során szerzett tapasztalatait igyekszik az ajkai terep-, és terepakadály futók részére átadni úgy, hogy mindeközben rendíthetetlenül nyeri a Spartan versenyeket  hazánkban és  szerte a világban.

Az STG csapat irányításán keresztül, és  Ajka környékének helyismeretét felhasználva, kisebb pályák kialakításával igyekszik támogatni és koordinálni a helyi terepfutókat, legyenek azok kezdők vagy profik, akik a következő versenyükre készülnek.    

 

 

 

Bíró Renáta
27
Jan

Renáta, számomra a megtestesült harcost képviseli. Kitűzött célját elhivatottan, céltudatosan és végtelen koncentrációval követi. Spártai felépítésű, szín tiszta izom és erő mögött, azonban  törékeny szív lakozik, aki ki meri mutatni érzelmeit és olykor hagyja, hogy egy-egy könnycsepp gördüljön végig arcán.  

Reméljük, hogy kitűzött céljai elérésében a SCOTT cipők segítségére lesznek! Szurkoljunk neki együtt és kövessétek Ti is útját és eredményeit!

 

 

Juhász Patrik
17
Nov

Terep és hegyifutó

Patrik a SCOTT csapat legfiatalabb tagja, 6x-os Magyar válogatott és többszörös országos bajnok.

Horváth Tímea
30
Jún

Hegyi-, és terepfutó

Válaszott cipője a SCOTT Supertrac és Supertrac Ultra  

Timi megszállott sportoló.  A pandémia közepén keresett meg telefonon, hogy a neten találkozott a SCOTT márkával, és szeretne a támogatott futónk lenni.  Már az első találkozásunkkor sugárzott róla az elkötelezettség, a végtelen kitartás és elszántság. Megjelenésében is erőt, keménységet sugároz, amihez a sziklás, meredek terepeken igazán szüksége van.